hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Wilhelminalaan 66, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

GRONDIG TE RENOVEREN VILLA AAN DE OUDE RIJN

Aan de Oude Rijn gelegen een perceel van bijna 1000 m²
Parkeermogelijkheden op eigen grond achter de woning
6 slaapkamers
Villa met unieke mogelijkheden
Bijna 275 m² woonoppervlak
Deze karakteristieke woning dient grondig gerenoveerd te worden.

ENERGIELABEL
De woning 2405EE-66 heeft een voorlopig energielabel G

ALGEMEEN
Altijd al de wens gehad om een woonvilla te transformeren naar uw droomvilla op een uniek plekje aan de Oude Rijn? Dan is dit uw kans!

ALGEMEEN
Deze karakteristieke villa ligt direct aan de Oude Rijn in een van de mooiste straten van Alphen aan den Rijn. Binnen 5 minuten wandelen bent u midden in het bruisende centrum of even de brug over de Oude Rijn over en u wandelt zo de Hooftstraat in met zijn gezellige restaurantjes en diverse cafés. En ook heel praktisch: met de auto bent u binnen enkele minuten op de uitvalswegen naar Den Haag, Utrecht, Leiden en de luchthaven Schiphol.

INDELING
Riante voortuin aan de straat met de mogelijkheid voor parkeren van meerdere voertuigen.
De achtertuin grenst direct aan de oude Rijn. Deze diepe achtertuin is op het oosten gelegen, waardoor u hier al van de eerste ochtend-zonnestralen kunt genieten.

Na binnenkomst bevindt u zich in de hal met trapopgang naar de etage. Rond de hal bevinden zich diverse leefruimten. Zo heeft u vanuit de hal toegang tot de praktijkruimte / kantoor aan de voorzijde, een tweede keuken c.q. bijkeuken en een aan de achtertuin grenzende grote tuinkamer. Vanuit de tweede keuken is er toegang tot de kelder.
Rechts van de hal treft u de woonkamer met open haard, een eetkamer aan de achterzijde met toegang tot later aangebouwde serre en een doorgang naar de grote keuken. De originele eenvoudige keuken is voorzien van basic apparatuur. Aangrenzend aan de keuken is een kleine tweede hal met toegang tot de zeer sfeervolle originele veranda met zicht op de riante achtertuin.

Op de 1e verdieping vindt u net als op de begane grond een centrale hal, welke diverse ruimtes met elkaar verbindt. Op deze etage beschikt de woning over vijf slaapkamers,
2 badkamers en een technische ruimte waar de opstelling van de HR combi-ketel is geplaatst in 2018. Vanuit de kleine kamer is er toegang naar de bergzolder.

TUIN
Riante voortuin aan de statige Wilhelminalaan met een beschermde boom (bron: gemeente Alphen aan den Rijn). Mega grote achtertuin met houten berging aan het vaarwater van de Oude Rijn.

AFMETINGEN
Zie bijgaande plattegrondtekeningen.

BIJZONDERHEDEN
Gebreken aan de fundering geconstateerd (onderzoeksrapport ter inzage aanwezig)
Beschermde bomen zijn op het perceel aanwezig
Geen aan- en/of afmeerrechten van vaartuigen
De strook grond aan de Oude Rijn is geen eigendom van de verkopers, er is een gebruiksrecht vastgelegd in de eigendomsakte.
Er zijn geen foto’s van binnen beschikbaar. Om een sfeerbeeld te geven zijn er art – impressie foto’s toegevoegd.
Verkoper(s) – Wel verkopers maar geen bewoners
Het pand wordt momenteel bewoond door een huurder, de huur is officieel opgezegd, de feitelijke levering en aanvaarding vindt plaats, vrij van huur-, lease- en/of huurkoopovereenkomsten.


EXTRA BEPALINGEN WELKE OPGENOMEN WORDEN IN DE KOOPAKTE

Koper is op de hoogte van het feit dat de verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden, (waaronder begrepen die van zijn rechtsopvolgers onder bijzondere titel).

Voor zover aan verkoper overigens bekend zijn er geen feiten of omstandigheden waaruit zou blijken of het vermoeden zou kunnen voortvloeien dat in het verkochte naar de daarvoor geldende maatstaven ten tijde van het sluiten van de koopovereenkomst enigerlei vorm van onaanvaardbare verontreiniging aanwezig was, dan wel materialen in het verkochte waren verwerkt die een gevaar opleveren voor de volksgezondheid.
- Aan verkoper is niet bekend dat in het verkochte asbest is verwerkt.
- In het verkochte kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn.
Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van enig asbest/asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien.
- Het is koper bekend dat ten tijde van de (ver)bouw van het verkochte het normale praktijk was dat materialen werden gebruikt welke thans uit het oogpunt van milieuaspecten niet meer mogen worden toegepast, waaronder asbesthoudende materialen, loden leidingen en dergelijke. Voor zover deze materialen aanwezig zijn wordt deze aanwezigheid door koper aanvaard.

Verkoper staat er voorts niet voor in dat het verkochte de eigenschappen heeft die de koper op grond van de overeenkomst mocht verwachten. Koper verbindt zich ten opzichte van de verkoper dat hij hem niet zal aanspreken wegens toerekenbare tekortkoming en/of onrechtmatige daad indien mocht blijken dat het verkochte op enigerlei onaanvaardbare wijze verontreinigd is, dan wel in het verkochte materialen zijn verwerkt die een gevaar opleveren voor de volksgezondheid. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden voortvloeiende uit het hiervoor sub 2 bepaalde, (waaronder begrepen die van zijn rechtsopvolgers onder bijzondere titel).

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het nen2580 meetrapport wordt aan de koopakte gekoppeld.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 550.000 k.k.
Oplevering
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Bijzonderheden
Kluswoning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
273m²
Perceeloppervlakte
976m²
Overig oppervlakte
14m²
Inhoud
978m³

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
6
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV-Kabel, Rookkanaal

Energie

Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
HR (2018, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Ligging
In centrum, Aan vaarroute
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Schuur
Vrijstaand hout

Garage

Locatie

[ { "address": "Wilhelminalaan 66", "zipCode": "2405 EE", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.134699, "lng": 4.6621884, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Plattegronden

Deze woning is Verkocht

Het is helaas niet meer mogelijk om op deze woning te reageren. Op zoek naar een vergelijkbare woning? Neem dan contact met ons op!


Bel 0172-491646   info@hollandwest.nl


×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu