hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Arubastraat 0 ong, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

MOOIE GROTE LIGPLAATS (ligplaats nummer 56 )

CENTRAAL GELEGEN IN HET CENTRUM VAN ALPHEN AAN DEN RIJN MET OPEN VAARVERBINDING NAAR DE OUDE RIJN

-Dit is uw kans om ‘’dicht bij huis’’ een ligplaats te kopen
-Deze ligplaats is gelegen in de haven van de Arubastraat
-Uw boot ligt “voor de veiligheid” achter een afgesloten hekwerk en een ophaalbrug en in het zicht van diverse woningen !
-Doorvaartbreedte ligplaats ca. 2.86 meter
-Afmetingen ligplaats 8,50 x 3,00 meter

KADASTER
Gemeente Alphen aan den Rijn, sectie A nummer 5948 A56


ALGEMEEN
In hartje centrum van Alphen aan den Rijn bieden wij een grote ligplaats te koop aan in de haven van de Arubastraat. Een ideale locatie voor uw boot, met gemakkelijke toegang tot de prachtige waterwegen van de omgeving. U kunt genieten van een open vaarverbinding naar de Oude Rijn vanuit deze haven, waarmee u gemakkelijk de Nieuwkoopse Plassen en Braassemermeer kunt bereiken.

De grote ligplaatsen zijn alleen bereikbaar via een afgesloten hekwerk. Gebruikers kunnen middels gebruik van een tag de steiger van deze grote lIgplaatsen bereiken. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw boot veilig en beschermd afgemeerd ligt, bovendien ligt uw boot in het zicht van diverse woningen.

De jachthaven is semi-afgesloten en alleen toegankelijk voor gebruikers van de ligplaatsen. Dit wordt geregeld door een ophaalbrug die door de gebruikers zelf kan worden geopend met behulp van een sleutel. Vanuit deze haven vaart u direct de oude Rijn op.

SERVICEKOSTEN:
De servicekosten voor de ligplaats bedragen € 82,50 per jaar.

EENMALIGE KOSTEN:
In-/uittredingskosten van de VvE bedragen € 180,00

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 60.000 k.k.
Oplevering
In overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Locatie

[ { "address": "Arubastraat 0", "zipCode": "2405", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1336847, "lng": 4.6622469, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Deze woning is Verkocht

Het is helaas niet meer mogelijk om op deze woning te reageren. Op zoek naar een vergelijkbare woning? Neem dan contact met ons op!


Bel 0172-491646   info@hollandwest.nl


×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu