hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Reviews

9.4

Onze hoogste prioriteit is de tevredenheid van onze klanten. We ontzorgen tijdens het gehele proces en luisteren echt naar uw wensen. Lees hier de beoordelingen van onze klanten en opdrachtgevers. Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze hoogste prioriteit is de tevredenheid van onze klanten. We ontzorgen tijdens het gehele proces en luisteren echt naar uw wensen. Lees hier de beoordelingen van onze klanten en opdrachtgevers. Wat kunnen we voor u betekenen?

9

Super hoe alles is gegaan echt mensen met kennis van zaken maken een mooie presentatie met zeer mooie foto’s en nemen daar ook de tijd voor .
En doen alles in goed overleg .echt een aanrader als je je huis wil verkopen

Dhr. R. Plugers

Prins Hendrikstraat 120

10

Deskundig, doortastend en vaardig waardoor ons huis binnen een week verkocht was. Keep up the good work

lia willemstein

Emmalaan 44

8.8

Prima makelaar, fijn om deze in hand gehad te hebben voor de verkoop van ons huis .
Fijne omgang maar ook zakelijk
Wij raden deze ten zeerste aan

Mevr. Kelderman

Prins Hendrikstraat 120

10

Het hele team van Holland West heeft ons super begeleidt. Uitstekende communicatie.
Geen 9-17 mentaliteit. Goede adviezen. Voor elke vraag kan je bij hun terecht. Er wordt heel goed rekening gehouden met onze wensen. Team Holland West hartstikke bedankt.
Andre van Strien en Marja Velthuis

Marja Velthuis

Wederikstraat 41

9

Goed contact, duidelijk overleggen wat wij wilde en hoe. Snel verkocht voor een goede prijs. Goede adviseur, Chris vd Berg.

Dhr. T. van Helden

Vivaldihof 9

9

Duidelijke afspraken over de wijze van communicatie de voortgang van het verkoopproces werd goed doorgegeven zijn gemaakt en nagekomen. Dit geldt ook voor de gegevens die door mij moesten worden doorgegeven.

Een funda gebruiker

Hooftstraat 279 C

8.8

Uitstekende makelaar; zeker aan te bevelen!

Een funda gebruiker

Vinkebuurt 122 B

8.5

Een vriendelijke makelaar met inzicht en kennis van de markt. Iemand die 200% gaat voor de belangen van de verkoper en weet de meerwaarde goed te verkopen. Niet de goedkoopste qua courtage kosten maar is elke euro waard en verdiende daarmee de investering dubbel en dwars terug,

Mevr. Tulling

10

Professioneel en goede kennis van de markt. Hebben ons super geholpen bij de verkoop. Contact en schakelen was zeer prettig. Reageren snel op vragen.

Dhr. De Lange

Renaissancelaan 5

9.2

ik was eigenwijs en hield vast aan mijn idee over de opbrengst. dat heeft vertraagd. de makelaar bleef zijn best doen en het resultaat is wat ik wilde. alles is wrijvingsloos verlopen.

Dhr. Ad Hartman

Rijsenburg 35

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu