hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

visual taxaties_2021

HOLLAND WEST, UW TAXATEUR IN ALPHEN AAN DEN RIJN

Holland West Makelaardij kan voor u op korte termijn, voor diverse doeleinden, de juiste taxatie van uw woning in de Alphen aan den Rijn en directe omgeving verzorgen. Dit kan zijn voor uw financieringsaanvraag (NWWI - NHG), boedelscheiding, belastingaangifte, aankoop of voor de verkoop van uw woning. Onze taxaties worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd, gegarandeerd!

Bekijk ons aanbod Maak een afspraak


De eerste stap bij het uitvoeren van een taxatie is om na te gaan waarom een opdrachtgever - dat kunt u bijvoorbeeld zijn - een taxatie nodig heeft.  Dit is van belang omdat de taxateur dan precies weet wat voor soort waardering u nodig heeft in uw (NWWI - NHG) taxatierapport.  

De meest voorkomende waardebegrippen zijn:          

 • Onderhandse verkoopwaarde
 • Executiewaarde
 • WOZ-waarde
 • Herbouwwaarde

Om een juiste waardering te krijgen van de woning is het altijd noodzakelijk dat de taxateur bij het te taxeren object gaat kijken. De taxateur doet inspectie van binnen en van buiten. Tijdens deze inspectie let de taxateur in principe op alles, de belangrijkste aspecten zijn: 

 • Staat van onderhoud
 • Inhoud en oppervlakte
 • Indeling
 • Constructie en materialen
 • Isolerende voorzieningen
 • Juridische aspecten: o.a. erfdienstbaarheden
 • De ligging en omgeving van het getaxeerde
 • Verbouwingen


Nadat de taxateur alle gegevens heeft verzameld zal hij zijn bevindingen en de marktsituatie verwerken in een overzichtelijk rapport. Dit uitgebreide rapport kunt u gebruiken voor het beoogde doel.  Bij NHG en NWWI taxaties wordt dit rapport door een onafhankelijke instantie gevalideerd. Elektronisch wordt er een exemplaar verstuurd naar uw geldverstrekker (indien bekend). U ontvangt altijd een eigen exemplaar per post.

Indien u vragen heeft of vrijblijvend een scherpe offerte wilt hebben van de door u gewenste taxatie kunt u hieronder het contactformulier invullen. U ontvangt dan binnen 24 uur (m.u.v. weekend) een scherpe offerte inclusief alle bijkomende kosten voor de gewenste taxatie.

Maak een afspraak

TAXATIERAPPORT BOG


Holland West Makelaardij heeft een gecertificeerde (Vastgoedcert) en beëdigde RMT-taxateur in dienst die gespecialiseerd is in taxaties voor bedrijfsonroerendgoed.

Een betrouwbare en actuele taxatie van een bedrijfspand verschaft een ondernemer inzicht in de status van een bedrijf. Een goed onderbouwde objectieve waardebepaling van een bedrijfsruimte, winkelruimte of kantoorpand, is essentieel voor verschillende doeleinden.

Maak een afspraak Over ons

Onze overige diensten

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu