hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Markt 4, Gouda

Omschrijving

OP UITSTEKENDE A- LOCATIE GELEGEN WINKELPAND IN HET KERNWINKELGEBIED VAN DE HISTORISCHE BINNENSTAD VAN GOUDA

* Winkelruimte van 63,1 m² BVO op de begane grond
* Frontbreedte van ca. 4,50 meter
* In de directe omgeving van oa Etos, Holland & Barrett, Trekpleister en Zeeman
* Goede bereikbaarheid, zowel met de auto (A12 en N207) als het openbaar vervoer

ALGEMEEN
Gelegen midden in het centrum, direct aan de Markt met het historisch stadhuis, bieden wij op een zeer prominente locatie, een winkelpand met terrasmogelijkheid (loopt via de gemeente Gouda) en frontbreedte van circa 4,5 meter te huur aan. Het pand heeft een totaal oppervlakte van ca 63,1 m² BVO en is volledig gelegen op de begane grond. De winkel is gesitueerd op de markt en tegenover het oude Stadhuis van Gouda en is tevens een A1 locatie.

In 2022 is het pand grotendeels gerenoveerd en onder andere voorzien van een nieuwe cv-ketel, nieuwe toilet, nieuwe voordeuren, geëgaliseerde vloer strakke wanden in de winkelruimte en een zwart gespoten plafond. Zoekt u een pand waar u niet teveel aan hoeft op te knappen en nagenoeg zo in kan dan is deze winkelruimte zeer zeker een bezichtiging waard !

De Markt behoort tot het kernwinkelgebied van Gouda, alwaar in de zomer de Goudse kaasmarkten wordt georganiseerd. Tevens is er elke donderdag en zaterdag op het plein voor het stadhuis markt. In de directe omgeving is een mix van horeca en detailhandel gevestigd. Hierbij valt te denken aan onder andere Gewoon Gouds, De Zalm, Albert Heijn, Etos, Trekpleister, Zeeman, Holland & Barret en Primera.

BEREIKBAARHEID / PARKEREN
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto (A12 en N207) als het openbaar vervoer.
Er zijn verschillende bushaltes op loopafstand en het treinstation bevindt zich eveneens op loopafstand. Betaald parkeren is mogelijk in de omgeving (Garage Nieuwe Markt Passage/ Klein Amerika / Q-park Bolwerk.

AFMETINGEN BEDRIJFSRUIMTE
De totale oppervlakte van het winkelpand (gemeten conform NEN2580):
- BVO 63,1 m² BVO
- VVO 58,1 m² VVO
- Frontbreedte van ca. 4,50 meter

AANVAARDING
In overleg

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is Gouda “Binnenstad Oost”. De locatie is in dit bestemmingsplan aangemerkt als “Centrum -1”, waardoor geschikt voor diverse doeleinden zoals onder andere: detailhandel, dag horeca (middels vergunning) en publieksgerichte dienstverlening.

HUURCONTRACT
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met aansluitende verlengingsperiode(n) van telkens 5 (vijf) jaar.
Een eventuele andere huurtermijn is in overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
?
ZEKERHEIDSTELLING
Overeenkomstig het model opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken. Voor bestaande ondernemers (met positieve cijfers over de afgelopen jaren) een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BIJZONDERHEDEN
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Markt 4 te Gouda. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Holland West Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

UITSLUITINGEN
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bovenstaande informatie mag niet beschouwd worden als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Holland West Makelaardij deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.875 p.m.
Status
Verhuurd
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming(en)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1800
Onderhoud buiten
Goed

Horeca mogelijk

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
63m²
Units vanaf
63m²
Verkoopoppervlakte
58m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Welstandklasse
A1

Locatie

[ { "address": "Markt 4", "zipCode": "2801 JG", "city": "Gouda", "lat": 52.0110251, "lng": 4.7105838, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Plattegronden

Dit bedrijfsobject is niet meer beschikbaar

Het is helaas niet meer mogelijk om hierop te reageren. Op zoek naar een vergelijkbaar bedrijfsobject? Neem dan contact met ons op!


Bel 0172-491646   info@hollandwest.nl


×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu