hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Zijde 23, Boskoop

Omschrijving

Geachte bezoeker,

Hartelijk dank voor uw interesse in dit unieke object gelegen aan de Zijde 23-31B te Boskoop. We willen u hierbij informeren dat de kijkdagen reeds hebben plaatsgevonden en dat de sluitingsdatum voor het uitbrengen van een bod inmiddels is verstreken. Op dit moment plannen wij géén verdere bezichtigingen meer in.

We begrijpen dat dit nieuws mogelijk teleurstellend voor u kan zijn, maar we waarderen uw betrokkenheid bij het proces en danken u voor uw interesse. Mocht u nog vragen hebben of indien u in de toekomst interesse heeft in vergelijkbare objecten, dan staan wij graag voor u klaar om u verder te helpen.

Daarnaast willen wij u laten weten dat als u eigenaar bent van een vastgoedobject van welke aard dan ook - zoals een kantoorpand, een winkel, een (herontwikkelingslocatie), een bedrijfshal, enzovoort - en u overweegt dit te verkopen, wij u graag van dienst zijn. Met onze ervaring en expertise kunnen wij u ondersteunen bij een succesvolle verkoop van uw vastgoed.

Nogmaals dank voor uw interesse en wellicht tot ziens in de toekomst.


--VERKOOP BIJ INSCHRIJVING--

EEN FANTASTISCH KLEINSCHALIG PROJECT VOOR BELEGGING, EIGEN GEBRUIK EN/OF HERONTWIKKELING.

Dit traditioneel gebouwd kantoorpand uit 2003 met ca. 1.486 m2 bruto vloeroppervlak en 19 parkeerplaatsen wordt te koop aangeboden middels verkoop bij inschrijving. Het pand is gelegen middenin het centrum van Boskoop (gemeente Alphen aan den Rijn) en leent zich bij uitstek voor een woon-/werkcombinatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een maatschappelijk gedragen gebruiker op de begane grond en een commerciële gebruiker of wonen op de eerste etage. Het realiseren van meerdere woningen is immers binnen het huidige bestemmingsplan mogelijk.

Alle van belang zijnde informatie is digitaal voor u beschikbaar. Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring ontvangt u deze inclusief het biedingsformulier.

ADRES
Zijde 23, 25, 27, 29A, 29B, 29C, 31, 31A en 31B, 2771 EJ BOSKOOP
Alsmede 19 parkeerplaatsen Torenpad Boskoop

COMPLEXGEGEVENS
BVO bedrijfsruimte: 1.485,70 m² (nen 2580 gemeten)
VVO bedrijfsruimte: 1.407,12 m² (nen 2580 gemeten)
Type bouw: Traditioneel
Fundering: Beton
Casco: Betonnen kolommen en vloeren (kanaalplaten, metselwerk buitenspouwblad en aluminium kozijnen)
Afbouw: Lichte scheidingswanden

ENERGIELABELS:
Het object 2771 EJ - 23 heeft een energielabel C
Het object 2771 EJ - 25 heeft een energielabel B
Het object 2771 EJ - 27 heeft een energielabel A
Het object 2771 EJ - 29B heeft een energielabel A
Het object 2771 EJ - 29C heeft een energielabel D
Het object 2771 EJ - 31A heeft een energielabel E
Het object 2771 EJ - 31B heeft een energielabel C

BOUWKUNDIGE BESCHRIJVING
Gevels
De constructie van de buitengevel (van binnenuit gezien) bestaat uit een kalkzandsteen binnenblad, 100 mm isolatie, een luchtspouw en een gemetseld buitenblad. De constructie heeft een rc-waarde van circa 2,68 m2K/W.

Vloeren
De vloerconstructie bestaat uit 100mm isolatie bevestigd aan de kanaalplaatvloer. Deze constructie heeft een rc-waarde van 2,58 m2K/W. De verdiepingsvloeren zijn kanaalplaat elementen die zijn opgelegd op de massieve scheidingswanden, kolommen en stalen liggers. De dakconstructie bestaat uit kanaalplaat elementen met daarop een onbekend isolatiepakket met bitumen en ballast (grind). De rc-waarde van het dak is 2,58 m2K/W.

Kruipruimte
In ieder stramien is (volgens tekening 02-07741-001 van VBI van 8 november 2002) een kruipluik aanwezig aan de gevelzijde van het parkeerterrein. De riolering is door middel van banden aan de vloer bevestigd.

Kozijnen
De kozijnen zijn van aluminium en zijn thermisch onderbroken.
In de draaikiepramen en in het kozijn is hr++ beglazing aanwezig vanuit het bouwjaar.
Ter plaatse van te openen geveldelen op de verdiepingen is de borstweringshoogte minimaal 85 cm.
De vensterbanken zijn van marmer. De gevels van de ruimten op de tweede verdieping bestaan volledig uit glas.

Zonwering
Met uitzondering van de aluminium vliesgevel zijn alle kozijnen van elektrisch bedienbare screens voorzien. Ook de aluminium kozijnen bij de dakterrassen hebben zonweringen.

Metsel- en voegwerk
Het huidige pakket, bestaande uit een binnenspouwblad, isolatie, spouw en buitenspouwblad, is circa 400 mm breed. In de spouw is circa 100 mm isolatie (minerale wol) aanwezig met een rc-waarde van 2,5 m2K/W.
De dilataties zijn voldoende aanwezig. Er is geen schade waargenomen aan het metselwerk. Het voegwerk is doorgestreken en verkeert in een goede staat.

Binnenwanden
De (binnen)scheidingswanden van de kern zijn massief en zijn geschikt als (woning)scheidende wanden.

Plafonds
Op elke etage zijn systeemplafonds aangebracht. Hierboven lopen leidingen.
Er lopen ook leidingen door de constructie die niet brandwerend zijn afgewerkt.
Incidenteel zijn lekkageplekken waargenomen in het systeemplafond welke vermoedelijk afkomstig zijn van de daarboven lopende koelleidingen. De totale verdiepingshoogte betreft 3 meter. De vrije hoogte onder het systeemplafond is 2,75 meter.

Dakterras
Op de tweede verdieping van het gebouw, aan de westzijde, is een dakterras aanwezig. Het dakterras is voorzien van tegels op tegeldragers en afgesloten door een metalen hekwerk.

Daken
De dakbedekking verkeert in een redelijke staat. Het is altijd van belang om de werking van de hemelwaterafvoeren te controleren. De aanwezige loodslabben verkeren in een goede staat.

Trappenhuizen
In het trappenhuis is een betonnen, rechte trap aanwezig met tussenbordessen. Het trappenhuis verkeert in een goede staat.

PARKEERPLAATSEN
Terrein / parkeerterrein
19 parkeerplaatsen zijn onderdeel van de VVE ‘’De Raadsheer’’
De terreinverharding verkeerd in een goede staat.

BODEM ONDERZOEK
De resultaten van het uitgevoerde (historische) bodemonderzoek geven aan dat de (voormalige) activiteiten en/of de onderzoeklocatie voldoende zijn onderzocht in het kader van de Wet bodembescherming.

INSTALLATIEGEGEVENS
Het bouwjaar van de aangegeven technische installaties is in vrijwel alle gevallen 2003 (oorspronkelijk bouwjaar). Centrale verwarming middels 2 Cv-ketels dakopbouw.
Gasgestookte atmosferische wandketels. Deze ketels zijn van het fabricaat Remeha en hebben een vermogen van 65kW. Eén ketel is van een recent bouwjaar, de andere ketel is van het oorspronkelijke bouwjaar 2003. Afzuigventilatie plenum en lokaal.
Koeling middels airco. Elektra-aansluiting 3 x 80 / 3 x 125A (inschatting, geen opgave) Geïnstalleerd E-vermogen: 57 Kva. Gasaansluiting G10. Wateraansluiting 2,5 m3/h.
Geïnstalleerd Cv-vermogen130 kW. Rioleringen van PE/PVC Waterleidingen zijn van koper. Er is één hydraulische lift aanwezig van het bouwjaar 2021. De lift is in onderhoud bij de firma Skylift.

BESTEMMINGSPLAN ‘’BOSKOOP DORP’’
Het bestemmingsplan Boskoop Dorp is vigerend, de bestemming is centrum.
De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel; dienstverlening; horeca; horeca in lichte vorm; kantoren; maatschappelijke voorzieningen; cultuur en ontspanning; bovenwoningen;

AS IS, WHERE IS
De onroerende zaak wordt overgedragen in de staat waarin deze zich bevindt inclusief alle zichtbare en onzichtbare gebreken, op basis van het “as is, where is” principe. Koper aanvaardt de huidige bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand van de onroerende zaak in alle opzichten. Koper heeft ter zake van deze staat van de onroerende zaak geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen. Verkoper staat ervoor in dat hij aan koper alle inlichtingen/ feiten heeft verschaft die verkoper in het kader van de mededelingsplicht aan koper behoort over te brengen, met dien verstande dat inlichtingen/ feiten die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van de koopovereenkomst niet door verkoper behoeven te worden verstrekt.

OVERIGE INFORMATIE
1- Het pand wordt vrij van huur leeg en ontruimd geleverd.
2- Verkopende partij heeft Limes Notarissen te Alphen aan den Rijn gekozen als projectnotaris.
3- A. Bij aankoop wordt gebruik gemaakt van: Model koopovereenkomst voor commercieel vastgoed (model 2023).
Vastgesteld door de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars & Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A.
voor het kantoorpand.
3- B. Bij aankoop wordt gebruik gemaakt van: Model koopovereenkomst voor commercieel vastgoed, appartementsrecht
(model 2023). Vastgesteld door de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars & Taxateurs in onroerende
goederen NVM UA. voor de parkeerplaatsen.
4- Indien er een koopovereenkomst tot stand is gekomen, zal er een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van
de koopsom gesteld moeten worden, tenzij partijen anders overeen komen.
5- Op deze locatie ligt een beschikking Hogere waarde Wet geluidhinder d.d. 13 oktober 2008.
6- De gemeente Alphen aan den Rijn staat open voor herbestemmingsplannen.
7- Alle van belang zijnde informatie is digitaal voor u beschikbaar. Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring
ontvangt u deze inclusief het biedingsformulier.
8- Verkoop geschied onder voorbehoud goedkeuring bestuur/ RVC verkoper.

BEZICHTINGINGEN / KIJKDAGEN hiervoor is AANMELDEN VERPLICHT !
Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats in overleg en in het bijzijn van een makelaar verbonden aan makelaarskantoor Holland West Makelaardij. In overleg met de verkoper hebben wij de volgende kijkdagen gepland:
- Woensdag 20 maart 2024
- Dinsdag 26 maart 2024
- Donderdag 28 maart 2024
Om alle kandidaten de gelegenheid te geven vinden de bezichtigingen plaats op bovengenoemde data op een vooraf overeengekomen vast tijdstip.

BIE

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status
Verkocht onder voorbehoud
Oplevering
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming(en)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
1486m²
Units vanaf
1486m²

Indeling

Verdiepingen
3

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Parkeren onoverdekt
19 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Zijde 23", "zipCode": "2771 EJ", "city": "Boskoop", "lat": 52.074663, "lng": 4.6557933, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Plattegronden

Dit bedrijfsobject is niet meer beschikbaar

Het is helaas niet meer mogelijk om hierop te reageren. Op zoek naar een vergelijkbaar bedrijfsobject? Neem dan contact met ons op!


Bel 0172-491646   info@hollandwest.nl


×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu