hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Zuidpoolsingel 172 C, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE GELEGEN OP EEN CENTRALE EN GOED BEREIKBARE LOCATIE

- Centrale ligging t.o.v. uitvalswegen en het NS-Station
- Eigen parkeerplaats in parkeergarage
- Gezamenlijke ontvangstruimte en binnentuin met internet verbinding
- Voorzien van pantry en luchtbehandeling systeem
- Beschikbaar per 01 juli 2024

ALGEMEEN
Voor de verhuur is beschikbaar een representatieve kantoorruimte van circa 44 m² gelegen op de begane grond aan de Zuidpoolsingel 172C te Alphen aan den Rijn. De kantoorruimte is gevestigd in een keurig verzorgd kantoorverzamelgebouw op een uiterst centrale locatie.

BEREIKBAARHEID / PARKEREN
Het object is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Parkeren is mogelijk in de directe omgeving (parkeerterrein Euromarkt). Het NS station Alphen aan den Rijn bevindt zich op loopafstand en biedt een directe verbinding met Utrecht, Leiden en Gouda. Bij het station gelegen busstation vormt het begin- en eindpunt van alle stads- en streeklijnen in en rond Alphen aan den Rijn, tevens is er een directe verbinding met Schiphol.

De unit beschikt over één parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage (normaal € 75,00 per maand). De parkeergarage is te openen middels een handzender.

AFMETINGEN BEDRIJFSRUIMTE
Oppervlakte kantoorruimte circa 44 m2 VVO.
De ruimte heeft een frontbreedte van ca. 5 meter.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte is voorzien van een eigen pantry (keukenblok) met koud en warm water. De unit wordt verwarmd en gekoeld door middel van een luchtbehandeling systeem en kan zijn eigen temperatuur instellen. De muren zijn afgewerkt met spuitwerk en de betonvloer kan snel en eenvoudig worden bedekt.

GEZAMENLIJKE VOORZIENINGEN
De toiletten, wachtruimte en ontvangstruimte worden gezamenlijk gebruikt met de andere
ondernemers die huren in Antarctica. Ook is er een gemeenschappelijke binnentuin aanwezig, welke bedoeld is als ontmoetingsplek, werkplek en netwerkplek. Ook in de binnentuin kan er gebruik worden gemaakt van internet.

VOORWAARDEN HUURDER
Voorwaarden voor vestiging in Antarctica is dat je bedrijf een zakelijk dienstverlenend bedrijf is met een beperkte baliefunctie, je onderneming mag niet te veel verkeer aantrekken en detailhandel en horeca is niet toegestaan.

OPLEVERING
Beschikbaar per 01 juli 2024.

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt € 570,90 per maand exclusief servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN:

Servicekosten
Glasverzekering € 15,95
Tuinonderhoud € 0,51
Waterverbruik € 2,00
Elektra € 66,00
Schoonmaak algemene ruimten € 66,52
Rioolontstopping € 0,63
Vervanging lampen & TL buizen € 1,62
Totaal servicekosten incl. BTW € 205,96

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is “Alphen Stad”. De locatie is in dit bestemmingsplan aangemerkt als “Gemengd”, waardoor geschikt voor diverse doeleinden zoals onder andere: dienstverlening en kantoren.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaard model Kantoorruimte van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
2 (twee) jaar met stilzwijgende verlenging in combinatie met een opzegtermijn van 6 (zes) maanden.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

BTW
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag of percentage worden verhoogd.

ZEKERHEIDSTELLING
Voor bestaande ondernemers (met positieve cijfers over de afgelopen jaren) geldt het stellen van een bankgarantie dan wel het storten van een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSHERZIENING
Huurprijsherziening jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “SPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

ALGEMEEN
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Holland West Makelaardij niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan Holland West Makelaardij deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.

VERHUURDER
Woonforte

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 571 p.m.
Servicekosten
€ 206
Status
Beschikbaar
Oplevering
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming(en)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
44m²
Units vanaf
44m²

Indeling

Verdiepingen
1

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Parkeren overdekt
1 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Zuidpoolsingel 172", "zipCode": "2408 BR", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1261962, "lng": 4.6536702, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Plattegronden

Contact opnemen
Interesse in deze woning? Vul onderstaande formulier in of bel 0172 - 491 646

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu