hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Toussaintstraat 61, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

REPRESENTATIEVE HORECARUIMTE OF WINKEL-/ KANTOORPAND GELEGEN OP EEN A1 LOCATIE IN HET HART VAN ALPHEN AAN DEN RIJN

- Nieuwbouw met moderne architectuur
- Ruimte van circa 125 vierkante meter VVO
- Hoge plafonds circa 4,4 meter en grote ramen die zorgen voor veel lichtinval
- Prachtige zichtlocatie in het centrum

KADASTER
Gemeente Aarlanderveen, sectie C, nummer 7109 A62.

ALGEMEEN
Voor de verhuur is beschikbaar dit representatieve horecaruimte of winkel-/ kantoorpand met een legio aan gebruiksmogelijkheden van circa 125 m² VVO.
De Toussaintstraat is één van de oudste straten van Alphen aan den Rijn en maakt onderdeel uit van het Alphense A1 kernwinkelgebied.
De ruimte leent zich perfect voor het houden van een winkel maar ook voor een leuke horecagelegenheid of zelfs kantoorruimte.

ENERGIELABEL
Het pand heeft energielabel A+ en welke geldig is tot 04-12-2033.

BEREIKBAARHEID / PARKEREN
Het object is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Parkeren is mogelijk in de directe omgeving (Parkeergarage Aarhof, Q-Park Castellum of omliggende straten). Het NS station Alphen aan den Rijn bevindt zich op loopafstand. Station Alphen aan den Rijn is een knooppunt van de verbinding tussen Leiden en Utrecht.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte wordt casco opgeleverd.

AFMETINGEN BEDRIJFSRUIMTE
Oppervlakte bedrijfsruimte circa 120 m2 VVO.
Het pand heeft een frontbreedte van ca. 11,5 meter.
De inpandige hoogte betreft ca. 4,4 meter.

OPLEVERING
In overleg, per ommegaande beschikbaar.

HUURPRIJS:
€ 2.950,- per maand exclusief btw, servicekosten en promotiebijdrage.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN:
Nog nader te bepalen.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is “Alphen Stad”. De locatie is in dit bestemmingsplan aangemerkt als “Centrum 1”, waardoor geschikt voor diverse doeleinden zoals onder andere: detailhandel, horeca, dienstverlening, ambachtelijke bedrijvigheid, maatschappelijke voorzieningen en kantoren.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met aansluitende verlengingsperiode(n) van telkens 5 (vijf) jaar.
Een eventuele andere huurtermijn is in overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

BTW
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag of percentage worden verhoogd.

ZEKERHEIDSTELLING
Overeenkomstig het model opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken.
Voor bestaande ondernemers (met positieve cijfers over de afgelopen jaren) geldt het stellen van een bankgarantie dan wel het storten van een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSHERZIENING
Huurprijsherziening jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “SPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

ALGEMEEN
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Holland West Makelaardij niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan Holland West Makelaardij deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.950 p.m.
Status
Verhuurd
Oplevering
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming(en)
Winkelruimte, Kantoorruimte, Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Uitstekend

Horeca mogelijk

Bijdrage winkel vereniging

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
125m²
Units vanaf
125m²
Verkoopoppervlakte
250m²

Indeling

Verdiepingen
2

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Welstandklasse
A1

Locatie

[ { "address": "Toussaintstraat 61", "zipCode": "2406 XN", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1285999, "lng": 4.6642518, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Dit bedrijfsobject is niet meer beschikbaar

Het is helaas niet meer mogelijk om hierop te reageren. Op zoek naar een vergelijkbaar bedrijfsobject? Neem dan contact met ons op!


Bel 0172-491646   info@hollandwest.nl


×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu