hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Raadhuisstraat 410, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

WINKEL- HORECARUIMTE IN HET HART VAN HET CENTRUM GELEGEN

Gelegen in een gezellige pittoreske winkelstraat nabij het stadshart
Een uitstekende locatie, midden in het centrum
Vloeroppervlakte van circa 190 m²
Frontbreedte circa 7 meter.

ALGEMEEN
Dit royale en diepe winkelpand ligt pal in het levendige centrum én in één van de leukste straatjes van Alphen aan den Rijn. Het pand heeft lange tijd dienst gedaan als Wijnhandel “La Bodega ’87 “.

BEREIKBAARHEID / LOCATIE
De Raadhuisstraat is gelegen in hartje centrum. De winkels kunnen tot 12 uur bevoorraad worden, daarna is dit gedeelte van het centrum afgesloten voor gemotoriseerd vervoer.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk onder het stadhuis (ca 750 parkeerplaatsen), alsmede in de nabije omgeving van het winkelpand, te weten het parkeerterrein aan de Hofzichtstraat en winkelcentrum “De Aarhof”.

INDELING
Grote diepe winkelruimte met achter in de winkelruimte toiletruimtes, alsmede een keuken,

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte wordt geleverd in de huidige staat en is onder andere voorzien van:
- Complete Cv-installatie;
- Pantry en toilet;

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is “Alphen Stad”. De locatie is in dit bestemmingsplan aangemerkt als “Centrum - 1”, waardoor geschikt voor diverse doeleinden zoals onder andere: detailhandel, Horeca 1 en 2, Horeca 3 met in achtneming van artikel 4.6, cultuur en ontspanning, dienstverlening, ambachtelijke bedrijvigheid, maatschappelijke voorzieningen.

AFMETINGEN
Oppervlakte bedrijfsruimte : circa 190 m2 BVO
Frontbreedte van het pand : circa 6,75 m1

AANVAARDING
In overleg, op korte termijn beschikbaar.

HUURTERMIJN
Geheel in overleg met de verhuurder

HUURPRIJSBETALING
Per maand vooruit

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer CPI, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen. De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst met bijbehorende algemene bepalingen conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

NUTSVOORZIENINGEN
Huurder dient rechtstreeks en voor eigen rekening zorg te dragen voor levering van nutsvoorzieningen en overige instanties.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

UITSLUITINGEN
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bovenstaande informatie mag niet beschouwd worden als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Holland West Makelaardij deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 32.000 p.j.
Status
Verhuurd
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming(en)
Winkelruimte, Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Horeca mogelijk

Bijdrage winkel vereniging

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
190m²
Units vanaf
1m²
Verkoopoppervlakte
370m²

Indeling

Verdiepingen
1

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Welstandklasse
A2

Locatie

[ { "address": "Raadhuisstraat 410", "zipCode": "2406 LE", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1283792, "lng": 4.6634885, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Dit bedrijfsobject is niet meer beschikbaar

Het is helaas niet meer mogelijk om hierop te reageren. Op zoek naar een vergelijkbaar bedrijfsobject? Neem dan contact met ons op!


Bel 0172-491646   info@hollandwest.nl


×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu