hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Raadhuisstraat 156, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

WINKELRUIMTE MET BOVENWONING EN KARAKTERISTIEKE UITSTRALING MIDDEN IN HET CENTRUM VAN ALPHEN AAN DEN RIJN!

- Gelegen in een gezellige pittoreske winkelstraat nabij het stadshart
- Een uitstekende locatie, midden in het centrum
- Vloeroppervlakte van circa 160 m² winkelruimte en 72 m² verblijfs-/opslagruimte

KADASTER
Gemeente Aarlanderveen, sectie C, nummer 5271, gedeeltelijk.

ALGEMEEN
Voor de verhuur of verkoop is beschikbaar een representatieve winkelruimte van circa 160 m² met circa 72 m² verblijfs-/opslagruimte gelegen op de eerste verdieping. Locatie De Raadhuisstraat is een van de oudste straten van Alphen aan den Rijn en maakt onderdeel uit van het centrum van Alphen aan den Rijn. In de directe omgeving bevinden zich diverse restaurants, kappers, winkels en het stadshart.

BEREIKBAARHEID / PARKEREN
Het object is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Parkeren is mogelijk onder het stadhuis (ca. 750 parkeerplaatsen), alsmede in de nabije omgeving van het winkelpand, te weten het parkeerterrein aan de Hofzichtstraat en winkelcentrum “De Aarhof”. De winkels kunnen tot 12 uur bevoorraad worden, daarna is dit gedeelte van het centrum afgesloten voor gemotoriseerd vervoer.
Het NS station Alphen aan den Rijn bevindt zich op loopafstand en heeft een directe verbinding met Leiden en Utrecht. Het bij station gelegen busstation vormt het begin- en eindpunt van alle stads- en streeklijnen in en rond Alphen aan den Rijn.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte wordt casco opgeleverd.
Eventuele investeringen vanuit de eigenaar zijn bespreekbaar, deze investering zal vervolgens worden verdisconteerd in de huurprijs.

AFMETINGEN BEDRIJFSRUIMTE
Oppervlakte bedrijfsruimte circa 160 m2 BVO
Oppervlakte bovenruimte/woning circa 72 m2

AANVAARDING
In overleg, kan op korte termijn.

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt € 27.500,= per jaar exclusief BTW

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is “Alphen Stad”. De locatie is in dit bestemmingsplan aangemerkt als “Centrum 1”, waardoor geschikt voor diverse doeleinden zoals onder andere: detailhandel, dienstverlening, ambachtelijke bedrijvigheid, maatschappelijke voorzieningen, horeca en kantoren.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie december 2022, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met aansluitende verlengingsperiode(n) van telkens 5 (vijf) jaar.
Een eventuele andere huurtermijn is in overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

BTW
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag of percentage worden verhoogd.

ZEKERHEIDSTELLING
Overeenkomstig het model opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken.
Voor bestaande ondernemers (met positieve cijfers over de afgelopen jaren) geldt het stellen van een bankgarantie dan wel het storten van een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSHERZIENING
Huurprijsherziening jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “SPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

ALGEMEEN
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Holland West Makelaardij niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan Holland West Makelaardij deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 27.500 p.j.
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming(en)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
232m²
Units vanaf
232m²
Verkoopoppervlakte
160m²

Indeling

Verdiepingen
2

Omgeving

Welstandklasse
B1

Locatie

[ { "address": "Raadhuisstraat 156", "zipCode": "2406 AJ", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1277308, "lng": 4.6632799, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact opnemen
Interesse in deze woning? Vul onderstaande formulier in of bel 0172 - 491 646

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu