hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Paradijslaan 32, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

ALGEMEEN
Gelegen aan de “Hoge Zijde”, midden in het centrum van Alphen aan den Rijn, direct naast de achter-entrees van Scapino en supermarkt Hoogvliet.
Op een aanlooproute vanaf het parkeerterrein aan de Paradijslaan naar het stadshart alwaar de Mediamarkt, H&M, Intersport Twinsport, Specsavers en andere landelijke en plaatselijke retailers gevestigd zijn, alsmede het Rijnplein met het theater Castellum.

Door de Alphense Brug is er nagenoeg een directe verbinding met de “Lage Zijde” met de winkelstraten als de Van Boetzelaerstraat en de A1 winkelstraat Van Mandersloostraat, waar onder andere winkelketens als Rituals, ICI-Paris, Douglas en Hunkemöller gevestigd zijn.

BEREIKBAARHEID / PARKEREN
Zowel per auto als openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalten en het NS-station.
Tevens biedt het bus- en treinnetwerk goede aansluitingen met in de nabijheid gelegen plaatsen als Leiden, Gouda en Utrecht. Betaald parkeren is mogelijk in de directe omgeving op het parkeerterrein van de Paradijslaan als ook in de op korte afstand gelegen parkeergarage “Castellum” met een capaciteit van ca. 750 plaatsen.

AFMETINGEN
Oppervlakte circa 126 m2 BVO.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte zal opgeleverd worden inclusief:
- Toiletruimte;
- Pantry;
- Centrale verwarming.
TER OVERNAME:
- Hanglampen.

AANVAARDING
In overleg.

HUURCONTRACT
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met aansluitende verleningsperiode(n) van telkens 5 (vijf) jaar.
Eventuele andere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

ZEKERHEIDSTELLING
Overeenkomstig het model opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken. Voor bestaande ondernemers (met positieve cijfers over de afgelopen jaren) een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van btw.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 21.500 p.j.
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
2004
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Branche beperkingen

Bijdrage winkel vereniging

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
126m²
Verkoopoppervlakte
111m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern
Welstandklasse
B1

Locatie

[ { "address": "Paradijslaan 32", "zipCode": "2405 CC", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1282791, "lng": 4.6608351, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Documenten

Plattegronden

Dit bedrijfsobject is niet meer beschikbaar

Het is helaas niet meer mogelijk om hierop te reageren. Op zoek naar een vergelijkbaar bedrijfsobject? Neem dan contact met ons op!


Bel 0172-491646   info@hollandwest.nl


×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu