hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Paradijslaan 28, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

Representatieve winkel- kantoorruimte van ca. 76 m2 (BVO) gelegen midden in het centrum van Alphen aan den Rijn

Zeer centraal gelegen in het stadscentrum nabij het Rijnplein, waar wonen, werken, winkelen en recreëren is verenigd. De
unit is gelegen nabij een drukbezochte winkel- en horecastraat waar ook de supermarkt “Hoogvliet” en “Scapino” gevestigd
is.
Op het Rijnplein zijn diverse retailers en restaurants gevestigd. Tevens bevindt zich hier een parkeergarage met een
capaciteit van ca. 750 plaatsen.
Turn-key pand welke per ommegaande beschikbaar is!

ALGEMEEN
Gelegen aan de “Hoge Zijde”, midden in het centrum van Alphen aan den Rijn, direct naast de Adventskerk.
Op een aanlooproute vanaf het parkeerterrein aan de Paradijslaan naar het stadshart alwaar de Mediamarkt, H&M, Intersport Twinsport en andere landelijke en plaatselijke retailers gevestigd zijn, alsmede het Rijnplein met het theater Castellum.

Door de Alphense Brug is er nagenoeg een directe verbinding met de “Lage Zijde” met de winkelstraten als de Van Boetzelaerstraat en de A1 winkelstraat Van Mandersloostraat, waar onder andere winkelketens als Rituals, ICI-Paris, Douglas en Hunkemöller gevestigd zijn.

BEREIKBAARHEID / PARKEREN
Zowel per auto als openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalten en het NS-station.
Tevens biedt het bus- en treinnetwerk goede aansluitingen met in de nabijheid gelegen plaatsen als Leiden, Gouda en Utrecht. Betaald parkeren is mogelijk in de directe omgeving op het parkeerterrein van de Paradijslaan als ook in de op korte afstand gelegen parkeergarage “Castellum” met een capaciteit van ca. 750 plaatsen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte zal opgeleverd worden inclusief:
- Toiletruimte;
- Pantry;
- Warmtedeken bij entree;
- Inbouwspots;
- Centrale verwarming.

AFMETINGEN BEDRIJFSRUIMTE
Oppervlakte bedrijfsruimte 75,63 m2 BVO

AANVAARDING
In overleg, kan op korte termijn.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is “Alphen Stad”. De locatie is in dit bestemmingsplan aangemerkt als “Gemengd”, waardoor geschikt voor diverse doeleinden zoals onder andere: dienstverlening, ambachtelijke bedrijvigheid, maatschappelijke voorzieningen, sportvoorzieningen, horeca, detailhandel en kantoren.

HUURCONTRACT
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met aansluitende verlengingsperiode(n) van telkens 5 (vijf) jaar.
Een eventuele andere huurtermijn is in overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

ZEKERHEIDSTELLING
Overeenkomstig het model opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken. Voor bestaande ondernemers (met positieve cijfers over de afgelopen jaren) een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

UITSLUITINGEN
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bovenstaande informatie mag niet beschouwd worden als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Holland West Makelaardij deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 14.500 p.j.
Status
Verhuurd
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming(en)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
76m²
Units vanaf
76m²
Verkoopoppervlakte
76m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Welstandklasse
B1

Locatie

[ { "address": "Paradijslaan 28", "zipCode": "2405 CC", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1284007, "lng": 4.661159, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Documenten

Plattegronden

Dit bedrijfsobject is niet meer beschikbaar

Het is helaas niet meer mogelijk om hierop te reageren. Op zoek naar een vergelijkbaar bedrijfsobject? Neem dan contact met ons op!


Bel 0172-491646   info@hollandwest.nl


×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu