hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Keizershof 31, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

KANTOORRUIMTE OP ZICHTLOCATIE IN WINKELCENTRUM “DE HERENHOF”

Oppervlakte circa 108 m² BVO
Gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving van het pand
Gelegen op zichtlocatie op de eerste verdieping bij de hoofdentree van winkelcentrum “De Herenhof”, pal boven de Primera

ALGEMEEN
Het betreft hier een kantoorruimte gelegen op een zichtlocatie in winkelcentrum “De Herenhof”. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping bij de hoofdentree van het winkelcentrum, pal boven de Primera winkel.De omgeving biedt een hoog voorzieningsniveau.

BEREIKBAARHEID
De ruimte is gesitueerd nabij de doorgaande weg Eisenhowerlaan, Goede uitvalswegen zorgen voor een uitstekende verbindingen met bijvoorbeeld Schiphol, Utrecht en Amsterdam.
Parkeren is mogelijk pal voor de hoofdentree en op het parkeerterrein van winkelcentrum “De Herenhof”.

Per openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalten van waaruit het NS station van Alphen goed bereikbaar is. Tevens biedt het busnet goede aansluitingen met bijvoorbeeld Schiphol Airport en de in de nabijheid gelegen plaatsen als Leiden en Bodegraven.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Zie bijgaand bestemmingsplan.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte bedraagt 107,8 m² BVO.
De totale oppervlakte bedraagt 96.8 m² VVO.

SERVICEKOSTEN
Voorschot servicekosten bedraagt € 70,= per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Overeenkomstig het model opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken. Voor bestaande ondernemers (met positieve cijfers over de afgelopen jaren) een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden. Voor startende ondernemers een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 6 maanden.

OPLEVERING
In overleg, per direct beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Diverse vertrekken
- Systeemplafonds met inbouwarmaturen
- Kabelgoten
- Toilet
- Pantry

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst volgens standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende algemene bepalingen, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van btw.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar, of anders in overleg.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting per maand vooruit te voldoen.

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.


Internet: www.hollandwest.nl

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 718 p.m.
Servicekosten
€ 70
Status
Verhuurd
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming(en)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
108m²
Units vanaf
108m²

Indeling

Verdiepingen
1

Energie

Energielabel
G

Locatie

[ { "address": "Keizershof 31", "zipCode": "2402 DA", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1516435, "lng": 4.6609926, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Dit bedrijfsobject is niet meer beschikbaar

Het is helaas niet meer mogelijk om hierop te reageren. Op zoek naar een vergelijkbaar bedrijfsobject? Neem dan contact met ons op!


Bel 0172-491646   info@hollandwest.nl


×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu