hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Hoorn 318, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

VERHARD BUITENTERREIN OP EEN CENTRALE LOCATIE NABIJ UITVALSWEGEN

-Totale oppervlakte circa 5200 m2
-Goed gelegen ten opzichte van uitvals- en rijkswegen, in de directe omgeving van de N207 en N11
-Het volledige terrein beschikt over een verharde ondervloer en is voorzien van een afsluitbaar hekwerk

Bent u als ondernemer op zoek naar een opslagterrein op een centrale locatie, neem dan contact met ons op !

KADASTER
Gemeente Alphen aan den Rijn, sectie A, nummer 4095, 4097, 6666, 6974 en 7020 (allen gedeeltelijk), tezamen groot circa 52 are en 01 ca.

ALGEMEEN
Op het bedrijvenpark “Rijnhaven”, nabij de N207 en N11 in Alphen aan den Rijn, is gelegen dit bedrijventerrein nabij de Hoorn 318. Een mooi en ruim bemeten bedrijfs- / opslagterrein van ca. 5200 m². Het terrein is slechts in zijn geheel te huren en in eerste instantie voor een periode van 6 maanden, daarnaast mogen de bedrijfsactiviteiten geen overlast voor omgeving veroorzaken.

BEREIKBAARHEID / PARKEREN
Het object is gesitueerd nabij de Hoorn 318 te Alphen aan den Rijn en ligt op een gunstige locatie ten opzichte van de verbindingswegen N11 en de N207, welke een goede aansluiting bieden op de snelwegen richting Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein Rijnhaven ook goed bereikbaar dankzij de directe (bus)verbinding met station Alphen aan den Rijn.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het bedrijfs-/opslagterrein wordt opgeleverd met een verharde ondervloer en een afsluitbaar hekwerk.

AFMETINGEN VERHARDE BUITENRUIMTE
Totale buitenruimte circa 5.200 m2

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is “rijnhaven-VA01”. De locatie is in dit bestemmingsplan aangemerkt als “Bedrijfsactiviteiten”. De gehele documentatie van het bestemmingsplan is op te vragen bij ons kantoor.

HUURCONTRACT
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

HUURTERMIJN
Eerste huurperiode voor de duur van 6 maanden en aansluitend stilzwijgende verlenging met telkens 3 maanden tot wederopzegging van een van de partijen. De opzegtermijn betreft 3 maanden.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

ZEKERHEIDSTELLING
Overeenkomstig het model opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken. Voor bestaande ondernemers (met positieve cijfers over de afgelopen jaren) een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar;
- Koop is NIET bespreekbaar.

AANVAARDING
In overleg, kan op korte termijn.

SELECTIECRITERIA
Bij meerdere kandidaten selecteert verhuurder op de onderstaande selectiecriteria. Verhuurder behoudt zich het recht voor om uiteindelijk niet tot gunning over te gaan.
- Overeenstemming over de huurprijs
- Overeenstemming inzake tijdelijke verhuur
- Activiteiten huurder voldoet aan bestemmingsplan en geven geen overlast voor de omgeving
- Wie het eerst aan bovenstaande voorwaarden voldoet komt in aanmerking om het terrein te huren.

UITSLUITINGEN
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bovenstaande informatie mag niet beschouwd worden als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Holland West Makelaardij deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 104.020 p.j.
Status
Verhuurd
Oplevering
in overleg

Bouw

Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Locatie

[ { "address": "Hoorn 318", "zipCode": "2404 HL", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1390112, "lng": 4.6324724, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Dit bedrijfsobject is niet meer beschikbaar

Het is helaas niet meer mogelijk om hierop te reageren. Op zoek naar een vergelijkbaar bedrijfsobject? Neem dan contact met ons op!


Bel 0172-491646   info@hollandwest.nl


×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu