hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Hooftstraat 79, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

VOORMALIGE HORECARUIMTE
BEDRIJFSRUIMTE / RENOVATIEPROJECT / (HER)ONTWIKKELINGSLOCATIE

- Casco horecaruimte met terras direct aan de Oude Rijn
- Uitstekende ligging in het bruisende hart van het centrum
- Ruime parkeergelegenheid in de straat
- Veelzijdig inzetbaar: ideaal voor horeca, retail of transformatie naar stijlvolle woonruimte
- Frontbreedte van 7 meter

ALGEMEEN
Het bedrijfspand, dat veel inwoners kennen als restaurant 'De Gelaarsde Kat', bevindt zich dicht bij het centrum van Alphen aan den Rijn. Het is gunstig gelegen op loopafstand van levendige winkelstraten en een scala aan voorzieningen zoals openbaar vervoer en recreatiegebieden. Dankzij de centrale ligging en de goede bereikbaarheid biedt het pand diverse mogelijkheden voor gebruik.

BEREIKBAARHEID / LOCATIE / PARKEERVOORZIENINGEN
De locatie is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer, en biedt parkeermogelijkheden voor de deur. Het pand is gelegen in het hart van het centrum, op de aanrijroute naar het Thorbeckeplein en loopt over in de hoofdwinkelstraat Van Mandersloostraat. Tevens bevindt het zich in de directe omgeving van onder andere Bakkerij AK-AL, Aziatische supermarkt Nattaya, Provak van Beijeren, diverse eetgelegenheden en de trendy dames- en herenkapsalon “HAPPY HAIRSTYLE”.

TRANSFORMEREN NAAR APPARTEMENTEN
Het pand, tot recent in gebruik als horecagelegenheid, biedt potentieel voor verbouwing naar twee appartementen. Kopers hebben de mogelijkheid om het pand aan te schaffen als een horecaonderneming of als een investeringsobject om te transformeren naar appartementen.
Wij staan klaar om geïnteresseerden te begeleiden bij het verkennen van de mogelijkheden van dit pand. Van het verkrijgen van de nodige vergunningen tot het adviseren over de beste inrichting en het gebruik van de ruimte, ons team biedt ondersteuning op maat. Voor een persoonlijke bezichtiging of voor meer gedetailleerde informatie over de potentie van dit object, nodigen wij u uit om contact op te nemen met ons makelaarskantoor. Ons team staat klaar om u van dienst te zijn en uw vragen te beantwoorden.

KADASTER
Gemeente Oudshoorn, sectie C, nummer 7555, groot 104 m2

PARKEREN
Parkeren is mogelijk in de straat en omliggende straten.

INDELING
Zie bijgaande plattegrondtekeningen.

AFMETINGEN
BVO TOTAAL: 164,20 m2
BVO begane grond: 82,10 m2
BVO verdieping: 82,10 m2

GEBRUIKSOPPERVLAKTE TOTAAL: 142,1 m2
Gebruiksoppervlakte begane grond: 76,00 m2
Gebruiksoppervlakte verdieping: 66,10 m2
?
OPLEVERING
In overleg.

ENERGIELABEL
Het object heeft een energielabel D
Het energielabel is geldig tot 09-06-2025
Lees meer op www.energielabel.nl

“AS IS, WHERE IS” CLAUSULE
In de koopovereenkomst zal de navolgende zogenaamde “As is Where is” clausule in de koopovereenkomst worden opgenomen:
“De onroerende zaak wordt overgedragen in de staat waarin deze zich bevindt inclusief alle zichtbare en onzichtbare gebreken, op basis van het “as is, where is” principe. Koper aanvaardt de huidige bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand van de onroerende zaak in alle opzichten. Koper heeft ter zake van deze staat van de onroerende zaak geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 van de koopovereenkomst door te halen. Verkoper staat ervoor in dat hij aan koper alle inlichtingen/ feiten heeft verschaft die verkoper in het kader van de mededelingsplicht aan koper behoort over te brengen, met dien verstande dat inlichtingen/ feiten die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van de koopovereenkomst niet door verkoper behoeven te worden verstrekt.”

DISCLAMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 550.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Horeca
Nevenbestemming(en)
Winkelruimte, Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1890
Onderhoud binnen
Slecht
Onderhoud buiten
Matig

Horeca mogelijk

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
164m²
Units vanaf
164m²
Verkoopoppervlakte
224m²

Indeling

Verdiepingen
2

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Welstandklasse
B1

Locatie

[ { "address": "Hooftstraat 79", "zipCode": "2406 GE", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.13221, "lng": 4.6636465, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Plattegronden

Contact opnemen
Interesse in deze woning? Vul onderstaande formulier in of bel 0172 - 491 646

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu