hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Hooftstraat 122, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

REPRESENTATIEVE WINKEL- KANTOORRUIMTE
Gelegen in het centrum van Alphen aan den Rijn
Oppervlakte van circa 102 m2 BVO op begane grond en 58 m2 BVO op de verdieping
Betaald parkeren voor de deur
Bouwjaar omstreeks 1900
Bestemmingsplan “Alphen Stad” Centrum 2 doeleinden

KADASTER
Gemeente Oudshoorn sectie C, nummer 9703, groot 1 are 32 ca.

BEREIKBAARHEID / LOCATIE / PARKEERVOORZIEING
Zowel per auto als openbaar vervoer uitstekend bereikbare locatie, met parkeermogelijkheden voor de deur. Gelegen in hartje centrum op de aanrijroute naar het Thorbeckeplein en loopt over in de hoofdwinkelstraat Van Mandersloostraat. Tevens gelegen in de directe omgeving van onder andere "de Feestwinkel", Barend en Van Zwieten, PROVAK van Beijeren en diverse eetgelegenheden.

WINKELRUIMTE:
BEGANE GROND:
Het betreft hier een representatieve winkelruimte voorzien van een systeemplafond met inbouwverlichting, een laminaatvloer, CV-installatie met radiatoren alsmede een heather boven de voordeur. De achterruimte is voorzien van een lichtkoepel, pantry en toiletruimte met cv-ketel opstelling.

VERDIEPING:
Grote spreekkamer / werkkamer met laminaatvloer aan de voorzijde.
Berg-/archiefruimte aan de achterzijde met luik naar bergvliering

VLOEROPPERVLAKTE
De totale oppervlakte bedraagt circa 160 m² BVO, verdeeld over ca. 102 m² op de begane grond en ca. 58 m² op de verdieping.

INDELING
Zie bijgaande plattegronden.

HUURPRIJS
De huurprijs is exclusief BTW en gas, water en elektraverbruik.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is “Alphen Stad”. De locatie is in dit bestemmingsplan aangemerkt als “Centrum 2”.

OPLEVERING
In overleg.

HUURTERMIJN
Vijf jaar met daarna een optieperiode van telkens vijf jaar.
Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

HUURBETALING
De huurpenningen en de BTW dienen per maand te worden voldaan bij vooruitbetaling.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

ZEKERHEIDSSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/waarborgsom stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van btw. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Indien huurder niet BTW-plichtig wordt er vanwege BTW-derving voor verhuurder, een BTW compensatie in rekening gebracht ter grootte van 10% van de kale geïndexeerde huurprijs.

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

UITSLUITINGEN
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bovenstaande informatie mag niet beschouwd worden als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Holland West Makelaardij deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.

VOOR NADERE INFORMATIE EN/OF EEN BEZICHTIGING:
Prins Hendrikstraat 224
2405 AP Alphen aan den Rijn
Telefoon : (0172) 49 16 46
Website : www.hollandwest.nl
mail : info@hollandwest.nl

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 17.500 p.j.
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
-1906
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
159m²
Units vanaf
159m²
Verkoopoppervlakte
88m²

Indeling

Verdiepingen
2

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern, woonomgeving
Welstandklasse
B2

Locatie

[ { "address": "Hooftstraat 122", "zipCode": "2406 GM", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1335209, "lng": 4.6637678, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Documenten

Plattegronden

Dit bedrijfsobject is niet meer beschikbaar

Het is helaas niet meer mogelijk om hierop te reageren. Op zoek naar een vergelijkbaar bedrijfsobject? Neem dan contact met ons op!


Bel 0172-491646   info@hollandwest.nl


×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu