hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Herenhof 154, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

CASCO HORECA-/WINKELPAND GELEGEN IN HET DRUKBEZOCHTE WINKELCENTRUM “DE HERENHOF”
- Oppervlakte circa 70 m² BVO
- Gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving van het pand
- Gelegen op zichtlocatie in winkelcentrum “De Herenhof

ALGEMEEN
Gelegen in winkelcentrum “Herenhof” in Alphen aan den Rijn bieden wij een casco ruimte te huur aan ten behoeve van een horecagelegenheid danwel detailhandel. De locatie is voorzien van een mooie pui en heeft ook een achteruitgang voor leveranciers. De ruimte grenst direct aan New York Pizza en daarnaast Kwalitaria.

DE RUIMTE
De casco ruimte heeft een oppervlakte van ca. 70 m² welke volledig naar eigen wens is in te delen. De entree heeft een dubbele deur en de pui is volledig van glas. Aan de achterzijde van de ruimte is tevens een deur aanwezig, welke gebruikt kan worden voor leveranciers. Daarnaast is aan de achterzijde ook een ruim en gratis parkeerterrein gelegen.

Ingeval van gebruik door een restaurant bestaat er een mogelijkheid om vergunning aan te vragen voor een terras aan de voorzijde, dit tevens in overleg met verhuurder.

Kortom, de locatie leent zich uitstekend voor diverse concepten wat een sterkte aanvulling op het succesvolle winkelcentrum is!

BEREIKBAARHEID / PARKEREN
“De Herenhof” is gesitueerd nabij de doorgaande weg Eisenhowerlaan, goede uitvalswegen zorgen voor een uitstekende verbindingen met bijvoorbeeld Schiphol, Utrecht en Amsterdam.
Parkeren is mogelijk op de twee grote parkeerterreinen van het winkelcentrum.

Per openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushaltes van waaruit het NS station van Alphen goed bereikbaar is. Tevens biedt het busnet goede aansluitingen met bijvoorbeeld Schiphol Airport en de in de nabijheid gelegen plaatsen als Leiden, Leimuiden, Woubrugge en Bodegraven.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Zie bijgaand bestemmingsplan.

OPLEVERINGSNIVEAU
In overleg. In beginsel wordt het pand casco aangeboden.

AFMETINGEN BEDRIJFSRUIMTE
Oppervlakte bedrijfsruimte circa 70 m² BVO

AANVAARDING
In overleg, kan op korte termijn.

HUURPRIJS
Huurprijs: € 1.650,00 exclusief BTW per maand.

SERVICEKOSTEN
Voorschot servicekosten: € 70,00 exclusief BTW per maand.

PROMOTIEBIJDRAGE
Voorschot promotiebijdrage: € 65,00 exclusief BTW per maand.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is “Alphen Stad”. De locatie is in dit bestemmingsplan aangemerkt als “Gemengd”, waardoor geschikt voor diverse doeleinden zoals onder andere: dienstverlening, ambachtelijke bedrijvigheid, maatschappelijke voorzieningen, sportvoorzieningen, horeca 1.1 en 1.4 van de Staat van Horeca-activiteiten, detailhandel en kantoren.

HUURCONTRACT
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen PROV. CDD-onderzoek conform beleid PROV.
Er zal € 500,00 exclusief BTW in rekening worden gebracht voor het opstellen van de huurovereenkomst.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met aansluitende verlengingsperiode(n) van telkens 5 (vijf) jaar.
Een eventuele andere huurtermijn is in overleg.

HUURBETALING
De betaling van de huur, servicekosten, promotiekosten en de verschuldigde omzetbelasting per maand vooruit te voldoen.

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van btw.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

ZEKERHEIDSTELLING
Overeenkomstig het model opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken. Voor bestaande ondernemers (met positieve cijfers over de afgelopen jaren) een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

UITSLUITINGEN
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bovenstaande informatie mag niet beschouwd worden als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Holland West Makelaardij deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.650 p.m.
Servicekosten
€ 70
Status
Beschikbaar
Oplevering
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
Horeca
Nevenbestemming(en)
Winkelruimte, Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Horeca mogelijk

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
70m²
Units vanaf
70m²
Verkoopoppervlakte
140m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Welstandklasse
A2

Locatie

[ { "address": "Herenhof 154", "zipCode": "2402 DP", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1506938, "lng": 4.6600437, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact opnemen
Interesse in deze woning? Vul onderstaande formulier in of bel 0172 - 491 646

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu