hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

A. van Leeuwenhoekweg 36 B-11, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

ALGEMEEN
Op het bedrijventerrein “Molenwetering” in Alphen aan den Rijn wordt deze
bedrijfs-, kantoorunit te huur aangeboden, onderdeel uitmakend van een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 30 representatieve businessunits.
Het gebouw heeft een moderne, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan werkplaats, kantoor, opslag of anderszins en heeft zeer goede parkeermogelijkheden.

BEREIKBAARHEID / LOCATIE
Het “Lions Businesscenter” ligt op een gunstige locatie binnen het Lions Parc op het bedrijventerrein Molenwetering. Het bedrijventerrein ligt centraal tussen de spoorlijn aan de noordzijde, de N11 en Leidsche Schouw in het westen.
De autosnelwegen richting Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn nabij. Binnen het Lions Parc beschikt men ook over diverse extra collectieve faciliteiten

PARKEERVOORZIENING
Parkeren is mogelijk aan de voorzijde van het object (2 op eigen terrein). Tevens zijn er gratis parkeerplaatsen in de directe omgeving op het mandelige terrein.

OPPERVLAKTE / AFMETINGEN
In totaal circa 102 m² verdeeld over 2 bouwlagen.
Begane grond : ca. 48,6 m²
Verdieping : ca. 53,7 m²

OPLEVERING
Beschikbaar per 1 maart 2023, of anders in overleg.

OPLEVERINGSNIVEAU
Begane grond:
- toilet
- betonnen begane grondvloer met een vloerbelasting van 1.500 kg/m²;
- hand bedienbare overheaddeur;
- verlichtingsarmaturen;
- voorportaal met vaste trap naar 1e verdieping;
- pantry;
- verwarming.

Verdieping:
- te openen (kantel)ramen;
- betonvloer met laminaat afwerkvloer;
- verwarming.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten betreffen onder andere een vergoeding voor de afwerking van het gehuurde alsmede VvE kosten ten behoeve van het onderhoud aan het Lions Parc. Deze kosten worden verder niet gespecificeerd en betreffen niet verrekenbare servicekosten. Het maandbedrag bedraagt € 65,00 per maand exclusief BTW.

ENERGIELABEL
Het object is voorzien van energielabel A.

HUURTERMIJN
Vijf jaar met daarna een optieperiode van telkens vijf jaar.
Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

HUURBETALING
De huurpenningen en de BTW dienen per maand te worden voldaan bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/waarborgsom stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van btw.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke
volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.
?
UITSLUITINGEN
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Bovenstaande informatie mag niet beschouwd worden als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Holland West Makelaardij deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 995 p.m.
Servicekosten
€ 65
Status
Verhuurd
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
103m²

Omgeving

Parkeren onoverdekt
2 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "A. van Leeuwenhoekweg 36", "zipCode": "2408 AN", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1288901, "lng": 4.6383124, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Dit bedrijfsobject is niet meer beschikbaar

Het is helaas niet meer mogelijk om hierop te reageren. Op zoek naar een vergelijkbaar bedrijfsobject? Neem dan contact met ons op!


Bel 0172-491646   info@hollandwest.nl


×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu