hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Ridderhof 45, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

Ruime winkelruimte op goede locatie in winkelcentrum “Ridderhof”

In het overdekte winkelcentrum "Ridderhof" bieden wij deze winkelruimte te huur aan. De winkel heeft een goede ligging tegen het nieuwe aanbouw gedeelte van het winkelcentrum.

- Circa. 93 m2 BVO;
- Frontbreedte circa 9,5 meter;
- Gesitueerd dichtbij supermarkt de Hoogvliet en de Aldi;

ALGEMEEN
Het winkelcentrum is gelegen in de grote woonwijk Ridderveld.
Met het openbaar vervoer voorzieningen in de directe omgeving.
In het winkelcentrum zijn onder meer aanwezig de Hoogvliet Supers, Aldi supermarkt, Zeeman textiel, Halfords, Wibra, Albert Heijn, ACTION, Kruidvat, Pet’s Place en diverse dagwinkels zoals bakker, slager, groenteman enz.

WINKELRUIMTE
De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 9,5 meter en bestaat uit een winkelruimte met een pantry, alsmede een berging in de onderbouw. Aan de voorzijde bevind zich nog een stuk van ca. 1,5 meter bij ca. 6 meter voor het plaatsen van een winkelstelling, promotiemateriaal of diverse. Het pand zal casco verhuurd worden.

OPPERVLAKTE
Onderbouw 12.46 m2 BVO Berging en installatieruimte
Winkelruimte 80,39 m2 BVO Winkelruimte met pantry

SERVICEKOSTEN
Ten behoeve van onder andere schoonmaakwerkzaamheden winkelcentrum, onderhoudskosten gemeenschappelijke ruimtes, reservering budget voor festiviteiten worden er servicekosten berekend.
WINKELIERSVERENIGING
Huurder is verplicht lid te worden van de winkeliersvereniging. Kosten deelname winkeliersvereniging zijn in de servicekosten meegenomen.

AANVAARDING
In overleg

HUURPRIJS
De huurprijs is exclusief BTW, servicekosten, bijdrage winkeliersvereniging en gas, water en elektraverbruik.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars.

BESTEMMINGSPLAN
Zie brochure bijlage bestemmingsplan.

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehelde daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op nemen bijzondere bepalingen van
de huurovereenkomst.

ZEKERHEIDSTELLING
Afhankelijk van de huurperiode zal de zekerheidsstelling worden bepaald.

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

PLATTEGRONDEN/AFMETINGEN
Zie plattegrondtekening.
Afmetingen betreffen het bruto vloer oppervlak en zijn circa. Indien de genoemde oppervlakte niet juist is kunnen daar geen rechten aan ontleent worden en maakt (onder- dan wel overmaat) geen verschil uit voor de huurprijs.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 12.000 p.j.
Servicekosten
€ 1.664
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1971-1980
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
93m²
Units vanaf
93m²
Verkoopoppervlakte
80m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
winkelcentrum
Welstandklasse
B1

Locatie

[ { "address": "Ridderhof 45", "zipCode": "2402 EN", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1446722, "lng": 4.6748537, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Plattegronden

Contact opnemen
Interesse in deze woning? Vul onderstaande formulier in of bel 0172 - 491 646

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.