hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Noorderkeerkring 16, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

ALGEMEEN
Op een goed bereikbare zichtlocatie in winkelcentrum “De Atlas”, gelegen in de woonwijk Kerk en Zanen bevindt zich aan de Noorderkeerkring deze winkelruimte van circa 83 m2 VVO.
Gelegen aan een doorgaande weg met in de directe omgeving viswinkel “Fizzi”, kapsalon “Rombouts” Bloemsierkunst “Lemkes”, Supermarkt Hoogvliet, Bruna, Kruidvat en vele andere retailers.

OPPERVLAKTE :
De beschikbare ruimte is 83 m² BVO
De winkelruimte beschikt over een frontbreedte van ruim 7 meter.

OPLEVERINGSNIVEAU:
De winkelruimte wordt casco verhuurd, maar opgeleverd in de huidige staat:
- Laminaattegels vloerafwerking;
- Systeemplafond met led-inbouwverlichting
- CV-ketel
- Toilet

OPLEVERING:
Per direct beschikbaar

HUURTERMIJN:
5 (vijf) jaar met aansluitende verlengingsperiode(n) van telkens 5 (vijf) aar.

HUURBETALING:
Per kwartaal vooruit.

BEREIKBAARHEID / PARKEREN:
Zowel per auto als openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalten en het NS-station. Tevens biedt het bus- en treinnetwerk goede aansluitingen met in de nabijheid gelegen plaatsen als Leiden, Gouda en Utrecht. Parkeren is tevens mogelijk direct onder de winkelruimte in de parkeergarage van winkelcentrum “De Atlas” (Blauwe Zone).

ENERGIELABEL:
Energielabel A

SERVICEKOSTEN:
De servicekosten bedragen € 2.438,28 per jaar exclusief btw.
Deze kosten hebben betrekking op promotiebijdrage van het winkelcentrum, alsmede kosten voor gemeenschappelijke voorzieningen zoals onder meer schoonhouden gemeenschappelijke ruimten, gemeenschappelijke verlichting, administratie, serviceabonnementen etc.

NUTSVOORZIENINGEN:
Huurder dient voorzieningen voor gas, water en elektra op eigen naam te zetten.
?
BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

HUURPRIJSHERZIENING:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 kalendermaanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURCONTRACT:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

BIJZONDERHEDEN:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 17.817 p.j.
Servicekosten
€ 2.438
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1991-2000
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
83m²
Units vanaf
83m²
Verkoopoppervlakte
83m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
winkelcentrum
Welstandklasse
B1

Locatie

[ { "address": "Noorderkeerkring 16", "zipCode": "2408 GZ", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.123892, "lng": 4.6506218, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Plattegronden

Contact opnemen
Interesse in deze woning? Vul onderstaande formulier in of bel 0172 - 491 646

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.