hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Julianastraat 100, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

REPRESENTATIEVE WINKELRUIMTE IN HARTJE CENTRUM

ALGEMEEN
Op een goed bereikbare locatie midden het centrum van Alphen aan den Rijn bevindt zich in de Julianastraat deze representatieve winkelruimte van circa 51 m2 BVO. Gelegen aan de “Hoge Zijde”, direct nabij, Mediamarkt, Intertoys, H&M, Blokker, ING-bank, Intersport Twinsport, Specsavers en andere landelijke en plaatselijke retailers, alsmede het Rijnplein met het theater Castellum. Door de Alphense Brug is er nagenoeg direct verbinding naar de “Lage Zijde” met winkelstraten als de Van Boetzelaerstraat en de A1 winkelstraat Van Mandersloostraat, waar onder andere winkelketens als Rituals, Siebel (Juwelier) en Hunkemöller gevestigd zijn.

OPPERVLAKTE : 51 m2 BVO (De winkelruimte beschikt over een frontbreedte van 5.65 meter)

OPLEVERING : 1 mei 2019

OPLEVERINGSNIVEAU:
De winkelruimte zal opgeleverd worden inclusief:
- Massief houten vloerafwerking;
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Pantry
- Toilet

OPLEVERING:
Per 1 juni 2019 .

HUURTERMIJN:
5 (vijf) jaar met aansluitende verlengingsperiode(n) van telkens 5 (vijf) aar.
Eventuele andere huurtermijnen zijn bespreekbaar

HUURBETALING:
Per maand vooruit.

BEREIKBAARHEID / PARKEREN:
Zowel per auto als openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalten en het NS-station. Tevens biedt het bus- en treinnetwerk goede aansluitingen met in de nabijheid gelegen plaatsen als Leiden, Gouda en Utrecht. Betaald parkeren is mogelijk direct voor de deur en in de parkeergarage “Castellum” met een capaciteit van ca. 750 plaatsen.

EIGEN PARKEERPLAATS:
Eventueel kan er een parkeerplaats gehuurd worden in de parkeergarage welke behoort tot het complex van deze winkelruimte. Huurprijs nader overeen te komen.

HUURPRIJS:
€ 15.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN:
Huurder dient voorzieningen voor gas, water en elektra op eigen naam te zetten. Eventuele geleverde diensten vanuit de VvE, welke ten gunste komen van de gebruiker, zullen aan huurder worden doorberekend.

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

HUURPRIJSHERZIENING:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 kalendermaanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURCONTRACT:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente Alphen aan den Rijn
Sectie: B
Nummer: 5030 A17
Omschrijving: BEDRIJVIGHEID (DETAILHANDEL)

BIJZONDERHEDEN:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 15.000 p.j.
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming(en)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1987
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
51m²
Units vanaf
51m²

Indeling

Verdiepingen
1
Voorzieningen
systeemplafond, toilet, pantry

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern

Locatie

[ { "address": "Julianastraat 100", "zipCode": "2405 CJ", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1302207, "lng": 4.6620781, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Plattegronden

Contact opnemen
Interesse in deze woning? Vul onderstaande formulier in of bel 0172 - 491 646

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.