hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Julianastraat 10, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

NIEUWBOUW WINKELRUIMTE IN HARTJE CENTRUM

Op een goed bereikbare locatie midden in het centrum van Alphen aan den Rijn bevindt zich in de Julianastraat deze representatieve winkelruimte met een frontbreedte van ca. 5 meter.

Gelegen aan de “Hoge Zijde”, direct nabij, supermarkt Hoogvliet en op de aanlooproute naar het stadshart alwaar de Mediamarkt, H&M, Blokker, Intersport Twinsport, Specsaver en andere landelijke en plaatselijke retailers gevestigd zijn, alsmede het Rijnplein met het theater Castellum.

OPPERVLAKTE: circa 53 m2 BVO
OPLEVERING: planning medio 2019

ALGEMEEN
Op een goed bereikbare locatie midden in het centrum van Alphen aan den Rijn wordt in de Julianstraat deze winkelruimte gerealiseerd op de locatie van de voormalige Jamfabrike.
Gelegen aan de “Hoge Zijde”, direct nabij, supermarkt Hoogvliet en op de aanlooproute naar het stadshart alwaar de Mediamarkt, H&M, Blokker, Intersport Twinsport, Specsavers en andere landelijke en plaatselijke retailers gevestigd zijn, alsmede het Rijnplein met het theater Castellum.
Door de Alphen se Brug is er nagenoeg direct verbinding naar de “Lage Zijde” met de winkelstraten als de Van Boetzelaerstraat en de A1 winkelstraat Van Mandersloostraat, waar onder andere winkelketens als Rituals, Siebel Juwelier en Hunkemöller gevestigd zijn.

AFMETINGEN / INHOUD
Oppervlakte:
ca. 53 m2 BVO
ca. 45 m2 VVO
Inhoud:
ca. 178 m3

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte zal opgeleverd worden inclusief:
- Toiletruimte;
- Aansluitingen met o.a. warmwaterleiding t.b.v. een pantry (pantry exclusief);
- Centrale verwarming (radiatoren en heteluchtgordijn);
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Groepenkast in de basis;
- Leidingwerk naar de volgende aansluitpunten:
9x lichtpunten
8x dubbele wandcontactdozen
2x buitenlichtpunt
1x reclame
en aansluitingen tbv luchtgordijn, CV ketel en MV box;
- 3x downlighters in toilet, pantry en werkkast;
- Nooduitgangverlichting;
- Rookmelder.

OPLEVERING
Planning medio 2019.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met aansluitende verleningsperiode(n) van telkens 5 (vijf) jaar.
Eventuele andere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

BEREIKBAARHEID / PARKEREN
Zowel per auto als openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalten en het NS-station.
Tevens biedt het bus- en treinnetwerk goede aansluitingen met inde nabijheid gelegen plaatsen als Leiden, Gouda en Utrecht. Betaald parkeren is mogelijk in de directe omgeving als ook in de op korte afstand gelegen parkeergarage “Castellum” met een capaciteit van ca. 750 plaatsen.

HUURPRIJS
€ 15.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder voorzieningen voor gas, water en elektra op eigen naam te zetten.

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgesteld minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden dir recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijk volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijk criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden overeenkomst de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens”(2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van het huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een (minimale) betalingsverplichting van 3 kalandermaanden, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURCONTRACT
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 15.000 p.j.
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
2018
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
53m²
Verkoopoppervlakte
40m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern
Welstandklasse
B1

Locatie

[ { "address": "Julianastraat 10", "zipCode": "2405 CH", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.127344, "lng": 4.6617674, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Plattegronden

Contact opnemen
Interesse in deze woning? Vul onderstaande formulier in of bel 0172 - 491 646

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.