hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Herenhof 152, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

REPRESENTATIEF HORECA-/WINKELPAND GELEGEN IN HET DRUKBEZOCHTE WINKELCENTRUM “DE HERENHOF”

- Oppervlakte circa 157 m² BVO, 150 m² VVO
- Gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving van het pand
- Gelegen op zichtlocatie in winkelcentrum “De Herenhof”
- Eventueel is het “restaurant” en inventaris ter overname

ALGEMEEN
Gelegen in winkelcentrum “de Herenhof” in Alphen aan den Rijn hebben wij het wel bekende Chinees-/Indische restaurant “Rose Garden” beschikbaar. De locatie beschikt over ca. 50 zitplaatsen en is voorzien van een separate ruimte voor het afhalen van maaltijden.

BEREIKBAARHEID / PARKEREN
“De Herenhof” is gesitueerd nabij de doorgaande weg Eisenhowerlaan, goede uitvalswegen zorgen voor een uitstekende verbindingen met bijvoorbeeld Schiphol, Utrecht en Amsterdam.
Parkeren is mogelijk op de twee grote parkeerterreinen van het winkelcentrum.

Per openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushaltes van waaruit het NS station van Alphen goed bereikbaar is. Tevens biedt het busnet goede aansluitingen met bijvoorbeeld Schiphol Airport en de in de nabijheid gelegen plaatsen als Leiden, Leimuiden, Woubrugge en Bodegraven.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Zie bijgaand bestemmingsplan.

OPLEVERINGSNIVEAU
In overleg. In beginsel wordt het pand casco aangeboden. Indien wenselijk kunnen de aanwezige zaken bovenop het casco worden overgenomen van de huidige huurder.

AFMETINGEN BEDRIJFSRUIMTE
Oppervlakte bedrijfsruimte circa 157 m² BVO
Oppervlakte bedrijfsruimte circa 150 m² VVO

AANVAARDING
In overleg, kan op korte termijn.

HUURPRIJS
€ 38.065,- excl. btw per jaar (prijspeil 2023)

SERVICEKOSTEN
€ 138,78,- excl. btw per maand (prijspeil 2023)

PROMOTIEBIJDRAGE
€ 129,26 excl. btw per maand (prijspeil 2023)

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is “Alphen Stad”. De locatie is in dit bestemmingsplan aangemerkt als “Gemengd”, waardoor geschikt voor diverse doeleinden zoals onder andere: dienstverlening, ambachtelijke bedrijvigheid, maatschappelijke voorzieningen, sportvoorzieningen, horeca 1.1 en 1.4 van de Staat van Horeca-activiteiten, detailhandel en kantoren.

HUURCONTRACT
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen PROV. CDD-onderzoek conform beleid PROV.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met aansluitende verlengingsperiode(n) van telkens 5 (vijf) jaar.
Een eventuele andere huurtermijn is in overleg.

HUURBETALING
De betaling van de huur, servicekosten, promotiekosten en de verschuldigde omzetbelasting per maand vooruit te voldoen.

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van btw.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

ZEKERHEIDSTELLING
Overeenkomstig het model opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken. Voor bestaande ondernemers (met positieve cijfers over de afgelopen jaren) een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

UITSLUITINGEN
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bovenstaande informatie mag niet beschouwd worden als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Holland West Makelaardij deze na goedkeuring door de opdrachtgever op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 38.065 p.j.
Servicekosten
€ 139
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Horeca
Nevenbestemming(en)
Winkelruimte, Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Horeca mogelijk

Bijdrage winkel vereniging

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
157m²
Units vanaf
157m²
Verkoopoppervlakte
300m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Welstandklasse
A2

Locatie

[ { "address": "Herenhof 152", "zipCode": "2402 DP", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1507156, "lng": 4.6599022, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact opnemen
Interesse in deze woning? Vul onderstaande formulier in of bel 0172 - 491 646

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu