hollandwest gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Euromarkt ong, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

Representatieve multifunctionele bedrijfsruimte van 240 m2 BVO
TE HUUR EN TE KOOP AANGEBODEN.

“Da Vinci” is uitstekend bereikbaar per trein, auto en te voet vanuit het centrum en ligt op circa 500 meter van het kernwinkelgebied van Alphen aan den Rijn.

De totale oppervlakte van de winkel-/kantoorruimte bedraagt circa 240 m² BVO.
De huurprijs is exclusief btw en servicekosten.

BIJZONDERHEDEN:
- Breed zichtfront
- Gelegen op de begane grond
- Uitzicht aan de achterzijde op het NS-spoor met zicht op parkje
- Gebouwd onder architectuur
- Centrale ligging
- Goed bereikbaar zowel per auto als met openbaar vervoer
- Groot overdekt openbaar parkeerdek met tevens 4 eigen parkeerplaatsen
- Rolstoelvriendelijk
- Lift aanwezig
- Tevens achteringang aanwezig (openslaande deuren)
- Mooie horecazaak in de directe omgeving
- Gevestigd in Da Vinci: Luxe fitnessschool, beauty kliniek en woonwinkels

Algemeen
Aan de rand van het centrumgebied van Alphen aan den Rijn is het
woon-/winkelcomplex “Da Vinci” gerealiseerd. Het complex bestaat naast de winkel-/kantoorruimte uit een parkeergarage en circa 58 luxe appartementen.

Het winkel-/kantoorcomplex kent een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 6.000 m2, verdeeld over 2 lagen. De parkeergarage op de derde bouwlaag biedt plaats aan circa 110 auto's. Centraal in het winkelcentrum bevindt zich een overdekt plein, dat middels een passage verbonden is met de hoofdentree van het centrum aan de Laan der Continenten, hoek met de Euromarkt. Het plein heeft behalve een entree op de begane grond ook een entree vanuit de parkeergarage. De parkeergarage is bereikbaar via een spiraalvormige oprit vanaf de Laan der Continenten.

Vijf lijstvormige en in hoogte variërende entrees markeren de statige toegangen tot de woningen en de winkels. De winkelentree is als een poortvormig volume naar buiten geschoven in de richting van het Euromarkt gebied. Via deze entree is in een vloeiende beweging een rondgang te maken langs (en in) de winkels die over twee lagen op basis van gelijkwaardigheid rondom een atrium zijn gegroepeerd.

Midden in het atrium leidt de verbindende trappartij als een climax van de werveling door het lichtdoorlatende dak van het atrium naar de klantenparkeervoorziening. De centrale trappartij doet tevens dienst als minitribune voor (product) presentatie en activiteiten in het atrium.

De winkellaag en de parkeergarage zijn onderling verbonden door middel van trappen en een personenlift.
?
Gebruikers
Onder andere “Berden by Houweling”, “Frank van der Klei”, design en cadeauwinkel “Marlie & Felice” (thuis in stijl en design), Gallerie “The Art Shop”, “’t Raadhuis” (parket & interieur), “Kliniek Alphen”, “Fitness 365”, Grand Café Eight” en “Van der Klei Design”.

Locatie en bereikbaarheid
“Da Vinci” is uitstekend bereikbaar per trein, auto en te voet vanuit het centrum. “Da Vinci” ligt op circa 500 meter van het kernwinkelgebied van Alphen aan den Rijn. Daarnaast is Da Vinci te voet bereikbaar vanaf het NS station.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 240 m² BVO.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte is voorzien van:
- brandblusapparatuur (brandhaspel en sprinklerinstallatie, alsmede centraal brandmeldinstallatie, gekoppeld aan luiken en deuren)
- verlichting (3fase lichtrail rondom)
- keuken
- toilet
- koeling/verwarming: Airco/Heater combinatie (merk Daikin)
- wandafwerking: stucwerk
- vloerafwerking: Beton egaline (Gevlinderd antracietgrijs)
- diverse vloercontactdozen

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemmingsplan:
Zie bijlagen

Kadastrale gegevens complex “Da Vinci”:
Kadastrale gemeente Alphen aan den Rijn, sectie A nummer 7714 A183

Vereniging van Eigenaren:
Verhuurder is lid van de VvE Da Vinci (commerciële ruimten en parkeerplaatsen). De contributie hiervan wordt door de VvE aan verhuurder in rekening gebracht. Het aandeel “des huurders” hierin zijn voor rekening van huurder. Deze kosten zullen tezamen met de huurpenningen in rekening worden gebracht.

Overig:
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met
Holland West Makelaardij B.V.
Voor nadere informatie en/of een bezichtiging: 0172-491646 of info@hollandwest.nl
?
INFORMATIE BIJ HUUR:

Huurprijs:
De genoemde huurprijs is per jaar exclusief BTW en exclusief servicekosten.

Omzetbelasting:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar, starters in overleg.

Huurprijsbetaling
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke maand bij vooruitbetaling plaats.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex(CPI) reeks "alle huishoudens"(2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).
?

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Op aanvraag — Op aanvraag
Servicekosten
€ 5.000
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming(en)
Kantoorruimte
Bouwjaar
2001-2010
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
240m²
Units vanaf
240m²

Indeling

Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Liften, toilet, pantry, verwarming

Omgeving

Ligging
meubelboulevard, overig
Parkeren overdekt
2 Parkeerplekken

Locatie

[ { "address": "Euromarkt 0", "zipCode": "2408 BL", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1275, "lng": 4.65121, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact opnemen
Interesse in deze woning? Vul onderstaande formulier in of bel 0172 - 491 646

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.